Κωδικός ΕΟΦ: 2820005577769
Τι είναι το 'ARTCURE'

To 'ARTCURE', είναι ένας φυσικός και ιδιαίτερα αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης της δισκοκήλης, ΑΜΕΣΑ, χωρίς φάρμακα, χωρίς χειρουργείο, χωρίς αναλγητικά και ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ. Γι'αυτό και ονομάστηκε ‘ART’ – ‘CURE’!

Είναι ανακάλυψη Ιατρού-Νευροχειρουργού, με πατέντα στην Αμερική.
Περιγραφικά, είναι ένα επίθεμα, μέσα στο οποίο εγχύει ο Ιατρός το περιεχόμενο 2 σωληνάριων, το οποίο είναι μια σύνθεση από εξι (-6-) διαφορετικά έλαια βοτάνων.

Ακολούθως, το επίθεμα τοποθετείται στην πλάτη του ασθενούς στην περιοχή της κήλης, και στερεώνεται με την βοήθεια 5 υποαλλεργικών αυτοκόλλητων δεσμών που υπάρχουν στην συσκευασία.

 

Τι είναι το <font color=#25aae2>'ARTCURE'</font>
Τι είναι η δισκοκήλη
Τι είναι η δισκοκήλη

Η δισκοκήλη είναι η πάθηση από την οποία πάσχει ένα πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού παγκοσμίως, χωρίς διακρίσεις (άντρες, γυναίκες, διαφόρων ηλικιών, αδύνατοι, υπέρβαροι, γυμνασμένοι και μη, κ.λπ.).

Εν συντομία η δισκοκήλη δημιουργείται ως εξής:

Η σπονδυλική στήλη αποτελείται από 33 οστέϊνους δίσκους και ανάμεσα σε κάθε δίσκο υπάρχει ένας δίσκος με ελαστική-μαλακή σύνθεση που λειτουργεί ως ΄μαξιλάρι’ ανάμεσα στους οστέϊνους δίσκους. Ο δίσκος αυτός που ονομάζεται ‘ινώδης δακτύλιος’, εξωτερικά στην περιφέρειά του έχει έναν αριθμό από λεπτούς ινώδεις δακτυλίους που εφάπτονται εσωτερικά ο ένας με τον άλλο και δημιουργούν τον ‘ινώδη δακτύλιο’. Στο εσωτερικό του ινώδους δακτυλίου βρίσκεται ένα υλικό σε μορφή γέλης (gel), ο ‘πηκτοειδής πυρήνας’. Το υλικό αυτό αποτελείται περίπου κατά 80% από νερό.

Στις περιπτώσεις δισκοκήλης, ο ινώδης δακτύλιος διαρρηγνύεται σε κάποιο σημείο, με αποτέλεσμα από το σημείο αυτό να βγει προς τα έξω μέρος του gel (πηκτοειδούς πυρήνα), που όπως είπαμε βρίσκεται στο εσωτερικό του ‘ινώδους δακτυλίου’.
Πίσω από την σπονδυλική στήλη περνούν τα νεύρα. Το αποτέλεσμα είναι το gel που έχει εξέλθει του ινώδους δακτυλίου να πιέζει κάποιο νεύρο, με αποτέλεσμα να δημιουργεί τον πόνο που αισθάνεται ο ασθενής.

Αυτό το συμβάν ονομάζεται δισκοκήλη.
Δισκοκήλη μπορεί να δημιουργηθεί είτε στην Οσφυϊκή μοίρα (στη μέση), είτε στην Αυχενική μοίρα (αμέσως κάτω από το κεφάλι), αλλά ακόμη και στην Θωρακική μοίρα.

Η αντιμετώπιση της δισκοκήλης γίνεται με αναλγητικά φάρμακα, με πολυήμερη ανάπαυση στο κρεβάτι και με διάφορους τρόπους όπως φυσιοθεραπείες, ενέσιμες αγωγές, βελονισμούς, minimal invasive (ελάχιστα επεμβατικές) πράξεις, και τέλος με χειρουργική επέμβαση. Η κήλη μπορεί να ταλαιπωρήσει τον ασθενή πολύ έντονα και με πλήρη αποχή από κάθε δραστηριότητα, από 1 εβδομάδα έως και περισσότερο από ένα μήνα

Η δε συχνότητα είναι αυξημένη, καθότι τόσο η ίδια δισκοκήλη επανέρχεται, όσο και νέες εμφανίζονται, με αποτέλεσμα ένας ασθενής να έχει ακόμη και 3-4 δισκοκήλες. 

Στις πολύ βαριές περιπτώσεις που ο ασθενής κινδυνεύει με αναπηρία - λόγω μεγάλης πίεσης στο νεύρο - οδηγείται στο χειρουργείο.

 

Απεικόνιση εφαρμογής
Απεικόνιση εφαρμογής
Πως λειτουργεί

Αφού τοποθετηθεί το επίθεμα στην πλάτη του ασθενούς στο ύψος της σπονδυλικής στήλης που υπάρχει η κήλη, ο ασθενής παραμένει στο κρεβάτι 24 ώρες (πλην φυσικών αναγκών και φαγητού), κατά προτίμηση το δυνατόν περισσότερο ανάσκελα (με χαμηλό μαξιλάρι κάτω από το κεφάλι), αλλά όχι αποκλειστικά.

Κατά το 24ωρο από την τοποθέτηση, δρα το 'ARTCURE' και ο ασθενής νοιώθει τα αποτελέσματα. Το άμεσο και εντός 24 ωρών αποτέλεσμα είναι η πλήρης εξάλειψη του πόνου. Αυτό επιτυγχάνεται ως εξής:

Μετά την τοποθέτηση του επιθέματος, τα στοιχεία που έχουν εισαχθεί εντός του επιθέματος, περνούν διαδερμικά στον ασθενή και φθάνουν (όχι μέσω των αιμοφόρων αγγείων) στην περιοχή της δισκοκήλης. Όπως αναφέρθηκε ανωτέρω, το περιεχόμενο του Ινώδους δακτυλίου τζελ (κήλη), αποτελείται κατά 80% - 85% περίπου, από νερό. Με την βοήθεια ωσμωτικής διαδικασίας, τα στοιχεία που περιέχονται στο επίθεμα (έλαια βοτάνων), αφαιρούν το νερό που περιέχεται στην κήλη (αφυδάτωση κήλης).

Αυτό λοιπόν που ακολουθεί, είναι η μοιραία άμεση συρρίκνωση της κήλης - λόγω της αφυδάτωσης - και ως εκ τούτου ελευθερώνεται η πίεση που ασκούνταν στο νεύρο και εξαλείφεται ο πόνος.

Η διείσδυση δε των βοτάνων του 'ARTCURE' γίνεται μέσω της ρήξης στον Ινώδη Δακτύλιο από την οποία εξέρχεται μέρος του πυκτωειδούς πυρήνα. Ως εκ τούτου δεν είναι δυνατή διείσδυση σε υγιή πυρήνα διότι δεν υπάρχει ρήξη.

Να σημειωθεί ότι, η δράση του διαρκεί έως και …. 4 μήνες μετά την εφαρμογή του!! Το μέγιστο βέβαια μέρος της δράσης είναι το πρώτο 24ωρο, έως τρείς (-3-) ημέρες, αναλόγως της φύσης του προβλήματος, της ηλικίας του ασθενούς και του κάθε οργανισμού.

Το 'ARTCURE' δεν είναι φάρμακο, αποτελεί μια εξαιρετικά αποτελεσματική και ανώδυνη λύση πριν από τις ελάχιστα επεμβατικές πράξεις, ή το χειρουργείο.

 

 

H δράση του 'ARTCURE' με εικόνες
Αποτελέσματα

Όπως καταδεικνύεται παρακάτω, 4 εβδομάδες μετά τη θεραπεία, παρατηρείται μαζική συρρίκνωση στις κήλες των ασθενών (Ασθενής 1, 2, 3, 4).

ΑΣΘΕΝΗΣ 1
ΑΣΘΕΝΗΣ 2
ΑΣΘΕΝΗΣ 3
ΑΣΘΕΝΗΣ 4
ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ
ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ
Σημειώσεις
  • Συνιστάται ο ασθενής να έχει πρόσφατη Μαγνητική Τομογραφία (M.R.I.) για ακριβέστερη εκτίμηση της κατάστασης.
  • Βασική προϋπόθεση αποτελεί η ύπαρξη κλασσικής κήλης (ρήξη του ινώδους δακτυλίου και πίεση στο νεύρο – ‘ριζίτιδα’), καθώς και να μην έχει αφυδατωμένο δίσκο.
  • Το επίθεμα αφαιρείται μετά από 24 ώρες.
  • Υπερ-ευαίσθητα δέρματα μπορεί να παρουσιάσουν ελαφρύ ερεθισμό στο σημείο εφαρμογής, ο οποίος παρέρχεται εντός των επόμενων 48 ωρών.
  • Τα αποτελέσματα είναι έντονα αισθητά σε 1-3 ημέρες από την εφαρμογή. Εξαρτάται από την κάθε πάθηση, την ηλικία και τον οργανισμό του κάθε ασθενούς.
  • Προτείνεται επανάληψη Μαγνητικής Τομογραφίας σε 4 εβδομάδες από την εφαρμογή του επιθέματος, για σύγκριση με την Μαγνητική Τομογραφία προ θεραπείας, για την επιβεβαίωση του αποτελέσματος.
Αποκλειστικοι Αντιπροσωποι Ελλαδας & Κυπρου
Premium
Λεωφ. Κηφισίας 44 15125, Μαρούσι - ΑΘΗΝΑ | 210 44 41 265 ΠΕΛΟΠΙΔΟΥ 7 54250, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | 2310 322 383